I'M HERE!!! - Reisverslag uit Berkeley, Verenigde Staten van Sabrina B. - WaarBenJij.nu I'M HERE!!! - Reisverslag uit Berkeley, Verenigde Staten van Sabrina B. - WaarBenJij.nu

I'M HERE!!!

Door: sabincal

Blijf op de hoogte en volg Sabrina

03 Juli 2011 | Verenigde Staten, Berkeley

YESSSSS IK BEN ER!! En hoe.... laten we maar beginnen met 2 juli...

Extreem vroeg opgestaan om richting mijn ouders te gaan en door te rijden naar Schiphol. Rijkswaterstaat vond het zeer logisch om wegwerkzaamheden uit te voeren waardoor er 2 rijbanen gesloten waren. WIE DOET DAT?! WELKE IDIOOT VERZINT DAT?! Vakantie is net begonnen, mensen gaan dus op VAKANTIE en misschien wel richting SCHIPHOL!

Mensen gingen ook richting Schiphol, want ik stond in de file. Gelukkig niet zo lang omdat mijn papa heel slim naar de linkerbaan ging en weer ergens invoegde. Uiteindelijk was ik er tussen 7.45 en 8.00 uur. Ik schoot wel een beetje in de stress omdat ik bij de balie moest inchecken ivm F1.

Kom ik bij de balie aan, sta ik daar weer 100 jaar in de rij omdat er een "illegaal" gezin niet mocht inchecken. ESTA-problemen... heel vervelend voor dat gezin, maar ook voor mij, want ik hou niet van wachten.

Finally was ik aan de beurt... en dat was NIET LEUK!
Ik heb 5 maanden geleden mijn ticket gekocht, 2 april online mijn stoel gereserveerd. Dus ik verwacht, sterker nog, eis als flying blue member dat ik mijn stoel krijg EN simpelweg mee mag met het vliegtuig.

Wat krijg ik te horen, dat de vlucht overboekt is!! WHAT THE FUCK?!?!!?
Ik was redelijk kalm, terwijl mijn gezicht dus het bovenstaande uitstraalde. Dus ik pleitten dat ik zo lang geleden geboekt had, gereserveerd had en het niet klopte wat ze zei aangezien ik nog geen halfuur daarvoor via manage my booking mijn stoelnumme had gezien. Ze kon er niets aan doen en ik moest naar de gate. Daar zouden ze kijken hoe of wat. Eventueel viel er een upgrade onder of in het ergste geval, 3 juli meevliegen.

Pff... eerste wat ik dacht was, "ik ga jullie aanklagen, een klachtenbrief schrijven of whatever dan ook voor (im)materiele schade!" Ben je daar flying blue member voor!?!? What a joke!

Anyway, bij de gate aangekomen, heb ik weer uitgelegd hoe of wat en wat blijkt, ik heb gewoon mijn eigen stoel. Ze hebben me weer er zogenaamd ingegooid... Pff.... STRESS VOOR NIETS!!!

Maar daarna kon het pret beginnen. Vlucht was een uurtje korter dan aanvankelijk was door gegeven, dus dat was prima. Ik had voor de grap een hindoemaaltijd aangevraagd. Dat was minder prima aangezien de pasta er ook lekker uitzag. Maar voor de rest wel oke!

Ik vloog met een ander meisje van de LUC groep, Joanne en dat was wel heel leuk!!

Eenmaal geland, moest ik nog hopen dat mijn koffer er zou zijn ivm het standby gebeuren en mijn schatje met 21,9 kilo was er!!!

Maar we waren er nog niet... ik moest nog langs het meest gevreesde onderdeel van ieders USA reis... DE DOUANE!

Dat was ook een piece of cake. Die man ging over Suriname, Aruba en Guyana praten. Heel leuk allemaal... en toen was ik door!!!!!!! YES!!!!!!!!!

IK WAS IN SAN FRANCISCO BABY!!!

• 03 Juli 2011 - 18:24

Marcel:

Je ziet er als een echt Amerikaan uit.

• 03 Juli 2011 - 19:24

Sabrina B.:

Yeah right... Het eten ziet er echt Amerikaans uit. VEEL EN VET

• 11 Juli 2011 - 17:23

Ruth:

Hai Schat,
    nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag,van mama heb ik begrepen dat je voor je opleiding daar ben en ik denken dat je voor de lol naar de VS ben gegaan.Ik ben erg trots op je doe wat je moet doen en kom gauw terug wij kunnen niet zonder je niet te veel stappen hoor.heel veel leer plezier en dikke kusjes van ons uit leiderdorp.LOVE YOU KISS KISS